Kerstboom Bezorgen

Wij bezorgen onze kerstbomen gratis door heel Nederland. Kies zelf de gewenste bezorgdatum. Voor 15 uur besteld, is zelfs morgen in huis. Wij bezorgen ook in Belgie (vast tarief 12,50 euro).

Hoe werkt het?

Kies uw kerstboom

Kies je gewenste kerstboom en voeg evt een kerstboomstandaard en andere accessoires toe.

Kies uw bezorgdatum

Bij het invullen van de naw gegevens, geef je de gewenste bezorgdatum aan. De bezorging start op 24 november!

Ontvang een tijdsindicatie

De dag voor bezorging, ontvang je een email met track and trace gegevens. Op de dag van bezorging is de bezorger zelfs live te volgen.

Bezorging

De kerstboom wordt verpakt in een speciaal kerstbomen net aan huis geleverd. We leveren in heel Nederland en Belgie tot de deur.

kerstboom berzorgen

Kerstboom Bezorgen

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Kies zelf de gewenste bezorgdatum. Bestel je voor 15:00, dan kan de kerstboom zelfs de volgende dag al geleverd worden.

Bezorggebied

De bezorging start op 24 november! Onze kerstbomen worden gratis in heel Nederland. Bezorging in Belgie kost 12,50 euro.

Tijdsindicatie

Een dag voor levering ontvang je een email met een track and trace code. Op de dag van bezorging is de bezorger zelfs live volgen.

Retourneren

De geleverde kerstboom is niet retourneerbaar. Dat komt omdat de kerstboom heel moeilijk te vervoeren is na het uitpakken. Wij zullen je absoluut geen afdankertjes leveren, alleen hoge kwaliteit handgeselecteerde kerstbomen. Is er toch iets mis, dan lossen wij het graag voor je op. Samen zorgen we voor een mooie kerst.

Winkelwagen
nl_NL