Kunstkerstboom

Kunstbomen

Grandis Fir.

De Everlands Grandis Fir kunstkerstboom is zó een mooie en realistische boom, met een populaire Nordmann look, dat het nauwelijks van een echte kerstboom is te onderscheiden.
Door de Real Needle technologie, waardoor de naalden echt lijken en voelen, én de flexibele takken, geeft het een heel natuurlijk effect. Bovendien is de boom erg gemakkelijk in elkaar te zetten wegens de scharnier functie en de 3 of 4 losse delen (afhankelijk van de lengte van de boom) die snel in elkaar kunnen worden gezet. Om de beste natuurlijke look te creëren dienen de takjes wel nog in de juiste positie gebogen te worden.

Norway Spruce.

Wil je geen Nordmann look maar juist de traditionele Spar die we allemaal nog zo goed van vroeger kennen, kies dan de Everlands Norway Spruce. De Everlands Norway Spruce kunstkerstboom is zó een mooie en realistische boom dat het nauwelijks van een echte Spar is te onderscheiden. Eigenlijk is dit een mix van verschillende naaldbomen, waardoor een prachtige realistische boom ontstaat. Misschien wel de perfecte kunstboom!
De Everlands Norway Spruce kunstkerstboom is een sfeervolle bom met realistisch gelaagde takken en een mooi profiel. Juist door die gelaagde takken kun je gemakkelijk je kerstversiering ophangen en is er voldoende ruimte voor ook de wat grotere ornamenten.

Garantie.

Everlands maakt dus zeer realistische kerstbomen van uitstekende kwaliteit, met een standaard garantie van 2 jaar. Door een simpele registratie van de kerstboom bij Everlands, kan je de garantie zelfs verlengen tot 12 jaar.
Winkelwagen
nl_NL