Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is een populaire kerstboom. Bekijk hieronder ons assortiment Nordmann kerstbomen.

Nordman Premium

Handgeselecteerd in Denemarken. Perfectie tot in detail.

Nordmann Top Kwaliteit

Mooie volle Nordmann met iets meer ruimte tussen de takken.

Nordmann kerstboom

Waarom een Nordmann kerstboom kopen.

De Nordmann kerstboom is al jaren lang de meest populaire kerstboom in Europa. Een Nordmann kerstboom heeft zachte stevige naalden die niet prikken. Daarnaast is de kerstboom erg naaldvast. Onze Nordmann kerstbomen selecteren wij persoonlijk in Denemarken, omdat daar de mooiste Nordmann kerstbomen van Europa groeien. In Denemarken is de ondergrond en het klimaat uitermate geschikt voor Nordmann kerstbomen.

Nordmann kerstbomen zijn er in verschillende kwaliteitsorteringen. Bij onze leveranciers wordt er het hele jaar aandacht besteed aan de kerstbomen, daardoor hebben onze kerstbomen de perfecte vorm en zijn de kerstbomen van hoge kwaliteit. Tussen deze kerstbomen slecteren wij ook nog eens de beste uit. Je krijgt dus nooit een kerstboom geleverd die van onder mooi vol is en van boven bijna kaal. Die Nordmann kerstbomen worden namelijk bij veel andere (online) aanbieders scherp in de markt gezet. Wij vinden dat geen mooie bomen en leveren u graag een schitterende Nordmann kerstboom!

Premium en Top kwaliteit.

De premium is de aller hoogste sortering, hier selecteren wij met name op symmetrie en volheid van de kerstboom. Dit zijn super mooie kerstbomen, ware eye catchers. De top kwaliteit is mooi vol en heeft iets meer ruimte tussen de takken en is over het algemeen iets minder breed. Een top kerstboom, voor een scherpe prijs!

Kerstboomstandaard

De kerstbomen worden voor bezorging door ons voorgeboord voor een Easyfix kerstboomstandaard. Met dit systeem staat uw kerstboom binnen een paar tellen kaarsrecht en stabiel. De kunststof variant is van 100% recycled plastic en onze houten kruizen zijn herbruikbaar. Bij aankoop van een Easyfix kerstboomstandaard waar water in kan, ontvangt u van ons een gratis zakje treefood. Hierdoor blijft de kerstboom nog langer mooi!
Winkelwagen
nl_NL