Kerstboom Kopen

Een kerstboom kopen doet u snel en gemakkelijk via Kerstboom Thuisbezorgd. Bekijk hieronder welke kerstbomen te koop zijn.

Meest verkocht

Premium of Top Kwaliteit kerstboom kopen

Bent u op zoek naar de mooiste kerstboom van Nederland, dan kunt het beste onze Premium kerstboom bestellen. U heeft gegarandeerd de mooiste boom van de straat. Deze kwaliteit vindt u niet bij Tuincentra oid. Bent u op zoek naar een kwalitatieve kerstboom voor een scherpe prijs, dan is onze Top Kwaliteit de beste keuze. Een mooie volle kerstboom, maar dan zonder al het gedoe en de naalden in de auto. Gratis Thuisbezorgd in heel Nederland en voor 15:00 besteld is zelfs morgen in huis! De mooiste kerstbomen kopen van Nederland doet u via Kerstboom Thuisbezorgd.

De juiste lengte kerstboom kopen

Komt de kerstboom op een ophoging zoals een tafeltje te staan of bijvoorbeeld in de kinderkamer, dan adviseren wij kerstbomen van 100 – 175 cm. De 150 – 175 cm is een populaire tussenmaat. Woont u compact, dan pakt deze maat ook op de grond goed uit, maar in een ruim huis valt de boom dan juist een beetje weg. De 175 – 200 komt in een compacte inrichting goed tot zijn recht. Heeft u meer ruimte? Ga dan voor een grotere kerstboom vanaf 200 cm. De gemiddelde huiskamer hoogte is 260 cm. Is sky de limit en heeft u een hoog plafond ga dan voor onze 250 – 300 cm kerstboom.

Welke Kerstboomstandaard

Haalt u de kerstboom vroeg in huis, dan adviseren wij een waterstandaard (kunststof of staal). Hierdoor blijft de kerstboom nog langer mooi. De goedkoopste oplossing is een houten kruis, hiermee staat de kerstboom net zo stabiel en recht. Tip: bij keuze voor een houten kruis: Zet de stam van de boom eerst een dag in een emmer gevuld met water, hierdoor zuigt de kerstboom zich eerst nog helemaal vol en kan daarna op het kruis worden gezet. Al onze standaards zijn herbruikbaar voor meerdere jaren.

Premium kwaliteit Nordmann kerstbomen

Top kwaliteit Nordmann kerstbomen

Winkelwagen
nl_NL