Kerstbomen

De mooiste Nordmann kerstbomen voor thuis of op kantoor. Kies zelf je gewenste bezordatum. Bestel je voor 15 uur, dan kunnen we morgen al langs komen. De bezorging start op 24 november.

Meest verkochte kerstbomen

Kerstbomen

Hoge Kwaliteit en Duurzaam.

Wij verkopen met veel plezier hoge kwaliteit kerstbomen. Onze Nordmann kerstbomen hebben zachte sterke naalden. Jaarlijks reizen wij naar Denemarken om daar zelf de mooiste kerstbomen te selecteren. De kerstbomen komen van een speciaal ingericht kerstbomenveld en voor iedere verkochte kerstboom wordt er een nieuwe geplant.

Premium en Top kwaliteit.

De premium is de aller hoogste sortering, hier selecteren wij met name op symmetrie en volheid van de kerstboom. Dit zijn super mooie kerstbomen, ware eye catchers. De top kwaliteit is mooi vol en heeft iets meer ruimte tussen de takken. Een top kerstboom, voor een zeer scherpe prijs!

Kerstboomstandaard

De kerstbomen worden voor bezorging door ons voorgeboord voor een Easyfix kerstboomstandaard. Met dit systeem staat uw kerstboom binnen een paar tellen kaarsrecht en stabiel. De kunststof variant is van 100% recycled plastic en onze houten kruizen zijn herbruikbaar. Bij aankoop van een Easyfix kerstboomstandaard waar water in kan, ontvangt u van ons een gratis zakje treefood. Hierdoor blijft de kerstboom nog langer mooi!

Kerstboom kopen tot 175 cm

Kerstboom kopen van 175 - 250 cm

Grote kerstboom kopen 250 cm+

Kunstbomen

Grandis Fir.

De Everlands Grandis Fir kunstkerstboom is zó een mooie en realistische boom, met een populaire Nordmann look, dat het nauwelijks van een echte kerstboom is te onderscheiden.
Door de Real Needle technologie, waardoor de naalden echt lijken en voelen, én de flexibele takken, geeft het een heel natuurlijk effect. Bovendien is de boom erg gemakkelijk in elkaar te zetten wegens de scharnier functie en de 3 of 4 losse delen (afhankelijk van de lengte van de boom) die snel in elkaar kunnen worden gezet. Om de beste natuurlijke look te creëren dienen de takjes wel nog in de juiste positie gebogen te worden.

Norway Spruce.

Wil je geen Nordmann look maar juist de traditionele Spar die we allemaal nog zo goed van vroeger kennen, kies dan de Everlands Norway Spruce. De Everlands Norway Spruce kunstkerstboom is zó een mooie en realistische boom dat het nauwelijks van een echte Spar is te onderscheiden. Eigenlijk is dit een mix van verschillende naaldbomen, waardoor een prachtige realistische boom ontstaat. Misschien wel de perfecte kunstboom!
De Everlands Norway Spruce kunstkerstboom is een sfeervolle bom met realistisch gelaagde takken en een mooi profiel. Juist door die gelaagde takken kun je gemakkelijk je kerstversiering ophangen en is er voldoende ruimte voor ook de wat grotere ornamenten.

Garantie.

Everlands maakt dus zeer realistische kerstbomen van uitstekende kwaliteit, met een standaard garantie van 2 jaar. Door een simpele registratie van de kerstboom bij Everlands, kan je de garantie zelfs verlengen tot 12 jaar.
Winkelwagen
nl_NL